Voorjaarsvakantie.

Beste Jeugdleden van BC Orion,

Vanwege de voorjaarsvakantie is er vanavond geen jeugdtraining.
Wel is de hal vanaf 19.30uur beschikbaar, dus wanneer je vrij wil spelen kan dit natuurlijk ook.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe, en die op vakantie gaan, heel veel plezier en kom gezond terug.

14e Orion toernooi

Op zondag 8 april 2018 houden we het 14e Orion Toernooi in de Pathmoshal, Veilingstraat 20, Enschede, van 9.00 tot 18.00 uur.

We spelen de categorieën

5    4e divisie, hoofdklasse, 1e klasse (in regio Oost)
8    2e, 3e klasse,herencompetitie
4e, 5e klasse

en in de onderdelen HEDEHDDDGD.

Alle onderdelen worden in principe met poule-systeem gespeeld. Je kunt je inschrijven op maximaal 2 onderdelen voor 8,50 Euro per persoon per onderdeel. Inschrijven in verschillende categorieën is toegestaan. De inschrijving sluit zondag 13 maart 2018, of wanneer het toernooi vol is.

Voor meer informatie: www.bc-orion.nl

Inschrijven kan via “link naar 14e orion toernooi”. Daar is ook het toernooi-reglement te vinden.

We hopen je op 8 april te zien!

Toernooicommissie Orion Toernooi 2018

toernooi@bc-orion.nl

Inschrijven voor de lentecompetitie

Beste Orioners,

Het is weer zover.
Jullie kunnen weer inschrijven voor de lentecompetitie.
Je kunt je inschrijven tot 23 februari maar graag zo snel mogelijk.
Je kunt je individueel aanmelden, maar het liefst natuurlijk als compleet team.
Je mag ook een voorkeur aangeven bij en met wie je in een team wilt spelen.
Bij de aanmelding graag een 1e en 2e voorkeur doorgeven qua speelsterkte, met daarbij de kanttekening dat men vaak in de voorjaarscompetitie een niveau hoger inschrijft om dit te oefenen.
Voor inschrijven een mail sturen naar:

tc@bc-orion.nl

De competitie loopt vanaf half maart tot eind mei ( met uitloop in juni) en wordt meestal in poules van 5 teams gespeeld (dus 8 wedstrijden, meestal door de week).
Er worden alleen dubbel en mixdubbel wedstrijden gespeeld.
1x mannendubbel, 1x vrouwendubbel en 4x mixdubbel. Totaal dus 6 partijen zodat de wedstrijden (doordeweeks) niet (te) laat eindigen.

De klassen in de voorjaarscompetitie zullen zijn: 1e, 2e, 3e, 4e, 5e en 6e klasse.
Wij schatten de recreantenklassen op de volgende niveaus in:
– W-klasse => 3e klasse
– X-klasse => 4e klasse
– Y-klasse => 5e klasse
– Z-klasse => 6e klasse

Training 11-12-2017

Beste jeugdleden, Vanwege de weersverwachtingen, en dus ook code rood dit bericht. Wij zullen wel in de hal aanwezig zijn, en als er kinderen en ouders de weersomstandigheden trotseren zal er ook zeker training gegeven gaan worden, we kunnen echter zeer goed begrijpen dat de weersomstandigheden er oorzaak aan zullen zijn dat er kinderen niet komen trainen, ik heb de eerste afmeldingen inmiddels ook al binnen. Voor de kinderen die er zijn jullie we zeker een leuke training gaan geven, maar moet je van wat verder komen ga dan geen risico lopen zou ik zeggen.