Erasmus Open toernooi – Rotterdam

Ter ere van het VIIe lustrum organiseert Badmintonvereniging Erasmus dit jaar voor het eerst het Erasmus Open toernooi!
Het toernooi zal plaatsvinden op 6 juni 2020 van 09:00 tot 22:00 in de sporthal van de Erasmus Universiteit (Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam).  Wij hebben 14 banen tot onze beschikking.
Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan het toernooi en samen met ons het 35-jarig bestaan van onze vereniging te vieren.
Hieronder volgt wat beknopte informatie over het toernooi:
– Categoriëen 36 en 8
– Poule-afval systeem
– Indonesische diner opties
– Cash prijzengeld
– €9/€17 inschrijfkosten voor respectievelijk 1 en 2 onderdelen
Via toernooi.nl is mogelijk om je in te schrijven als ook het volledige reglement te bekijken, en een uitgebreidere beschrijving met praktische informatie (parkeren, routebeschrijving) is binnenkort te vinden op onze website.
Mocht je vragen hebben, mail deze dan aan erasmusopen@bverasmus.nl. Ook kun je onze Facebook pagina volgen voor updates.
We hopen jullie in juni te zien!
Met vriendelijke groet,
De Erasmus Open toernooicommissie
This entry was posted in . Bookmark the permalink.