Coronaregels

De meest actuele regels en richtlijnen kan je vinden in de “Update coronaregels” berichten op de homepage. Onderstaande is al weer incompleet en verouderd 🙁

Corona-regels algemeen

Desinfecteren en aanmelden

Bij binnenkomst van de hal gebruik je eerst de desinfectie middelen die klaar staan, vervolgens volg je de gele pijlen naar binnen en we verzoeken je vriendelijk doch dringend in het vervolg zelf je naam op de presentielijst te schrijven. Deze lijst hangt aan het witte bord naar de zaal. Dit geldt ook voor leden die gewoon binnen komen lopen.

Introducees behoren een oranje 4-weken-opgave-formulier in te vullen en hun naam onderaan de presentielijst te noteren. Het bestuur beschikt over deze oranje formulieren.

Kleedkamers en douchen

Er mogen maximaal 5 personen tegelijk in een kleedkamer zijn. Alle kleedkamers zijn open en te gebruiken. In principe mag er gedoucht worden, maar hiervoor is zeer beperkte beschikbaarheid. Douchen kan dus wat langer duren door de beperkte beschikbaarheid.

Het Sportcafé

Het sportcafé is voorlopig gesloten.

Corona-regels tijdens competitie

Jeugdcompetitie

Toeschouwers bij de jeugd competitie zijn niet toegestaan, alleen chauffeurs mogen blijven maar behoren hun naam, email en telefoonnummer op het wedstrijdformulier te zetten. Ons thuisspelende team dient hierop toe te zien en het wedstrijdformulier zeker 2 weken te bewaren.

Seniorencompetitie

Bij de senioren mogen er van het uitspelend team in totaal maximaal 6 personen aanwezig zijn; spelers, chauffeur. Alle niet spelende bezoekers moeten hun gegevens op het wedstrijdformulier noteren. Na twee weken het wedstrijdformulier vernietigen.

Het Sportcafé

Het sportcafé is voorlopig gesloten.

Kleedkamers en douchen

Er mag gedoucht worden, bij voorkeur thuis ivm beschikbaarheid douches, maximaal 5 personen in kleedkamer / douches. De verenigingen van de uitspelende teams worden door de TC op de hoogte gesteld van deze regels en kleedkamer richtlijnen.