Jeugd Competitie

Competitie algemeen

Wil je competitie spelen tegen teams van andere verenigingen, dan kan je kiezen uit twee soorten competitie:

Regiocompetitie jeugd

Ongeveer 9 tot 18 jaar, ingedeeld per leeftijdsgroep.
14-16 wedstrijden, september t/m februari.
1 wedstrijd bestaat uit 2 jongensenkels, 2 meisjesenkels, 1 jongensdubbel, 1 meisjesdubbel, 2 gemengd dubbels

Opstapcompetitie jeugd

Ongeveer 6 tot 18 jaar, ingedeeld per leeftijdsgroep.
Ongeveer 10 wedstrijden, november t/m februari.

De thuiswedstrijden zijn op zondagochtend, uitwedstrijden kunnen ook op een andere dag/tijd zijn (wel in het weekend).

Een team bestaat in principe uit tenminste 2 meisjes en 2 jongens. Je speelt per persoon meestal 2 of 3 partijen per wedstrijd.
Het kan echter zo zijn dat we ook een andere samenstelling kunnen en mogen samenstellen (onder voorwaarden), maar als deze winnaar van de poule zijn mogen zij niet deelnemen aan de regio kampioenschappen.

De trainer geeft door wanneer je je kan opgeven voor de competitie, en hoe je dit kunt doen. Of je kan contact opnemen met de jeugdcontactpersoon.

Voor de competitiespelers is clubkleding verplicht (zie spel/materialen)

Competitie actueel