Toernooien

Leden van BC Orion kunnen deelnemen aan toernooien, die door BC Orion of een andere badmintonvereniging worden georganiseerd.
Er zijn ook toernooien speciaal voor niet-competitiespelende jeugd.

In onze regio worden onder andere de volgende jeugdtoernooien georganiseerd:

• ELO Hengelo: Gerrit Bos open jeugdtoernooi
  • Didam: Didam jeugdtoernooi
  • Flits Wierden: Nieuwjaarstoernooi jeugd
  • ELO Hengelo: RJK, regionale jeugdkampioenschappen
  • Doesburg: Mosterdstad jeugdtoernooi
  • BC Orion: Orion jeugdtoernooi, 13 mei 2017
  • ELO Hengelo: Junior Master ELO United

Als je aan een toernooi wil meedoen, kan je jezelf voor sommige toernooien inschrijven via www.toernooi.nl. BC Orion speelt daar verder geen rol bij. Je vindt hier een handleiding hoe het inschrijven via www.toernooi.nl werkt. Deze handleiding is geschreven voor het jeugdtoernooi 2016, maar de werkwijze voor andere toernooien is gelijk, alleen kies je dan uiteraard een ander toernooi.

Voor andere toernooien bij de jeugd wordt de inschrijving wel via BC Orion (de jeugdleiding) geregeld. Je hoort dan op de training welk toernooi er wordt gehouden en hoe je je kunt opgeven.