Bamito jeugdprogramma

Door de bond ben ik (Michel Smink), en daarmee zijn wij (BC-Orion) geselecteerd als één van de 8 pilot verenigingen (er zijn ruim 400 verenigingen in Nederland) om het Bamito`s jeugdprogramma te helpen bouwen en ontwikkelen. Ik voel me best vereerd dat wij hiermee mogen starten/helpen als uitbreiding op onze jeugdtraining.

Dit nieuwe programma is bedoeld om de jeugd al in een erg vroeg stadium breed motorisch te kunnen scholen, maar ook om ze op de juiste wijze voor te bereiden op een eventuele RTC (Regionaal Trainingscentrum).

Nu kunnen we echt iets bieden voor de kleinsten onder ons, maar ook voor de oudere kinderen is dit een heel mooi programma. Inmiddels hebben we ook al 2 mini’s van 3 jaar oud bij de club als lid mogen verwelkomen, en dat is helemaal geweldig om te zien, en ook erg leuk om mee te werken.

Bamito