Steun Orion met de Rabo Clubkas Campagne

Kom in actie en stem op BC Orion!

BC Orion doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.
Rabobank Enschede-Haaksbergen draagt het verenigingsleven een warm hart toe en verdeelt dit jaar €110.000,- onder verenigingen en stichtingen in Enschede, Haaksbergen e.o. Klanten van de bank mogen meebeslissen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage ontvangen van een gedeelte van de winst. Zo vloeit een deel van de winst terug naar het lokale verenigingsleven. Jouw stem is dus geld waard!

Stemmen

Van 19 maart tot en met 7 april kunnen klanten hun stem uitbrengen op hun favoriete club via www.rabobank.nl/eh. Alle klanten vanaf 12 jaar ontvangen een persoonlijke uitnodiging om te stemmen. Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaalbedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Oproep aan iedereen

Ben jij klant van Rabobank Enschede-Haaksbergen en ouder dan 12 jaar? Breng dan je stem uit op ons. Vergeet niet aan je familie en vrienden te vragen om hun stem uit te brengen op BC Orion .

Elke stem is geld waard! Meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne van de Rabobank vind je op www.rabobank.nl/eh.

Stem op Orion!

Let op: BC Orion is onder Haaksbergen geplaatst i.p.v. Enschede. Dus filter niet op woonplaats Enschede, want dan zijn we onvindbaar. Gelukkig staan we vrij bovenaan in het overzicht.