Toernooien

Leden van BC Orion kunnen deelnemen aan toernooien, die door BC Orion of een andere badmintonvereniging worden georganiseerd.

Orion toernooien

15e ORIONTOERNOOI – zondag 7 april 2019

6e ORION JEUGDTOERNOOI – zaterdag 25 mei 2019

Aankomende toernooien

BC Holten
dec 14 hele dag
Op zaterdag 14 december 2018 organiseert Badmintonclub Holten haar jaarlijkse toernooi dat gespeeld wordt volgens het Zwitsers Laddersysteem. Bijgaand de uitnodiging voor het toernooi. Wilt u deze uitnodiging doorsturen naar uw leden.

Inschrijven kan uitsluitend via onze website www.bcholten.nl . De inschrijving sluit op 2 december 2019.

Voor de liefhebbers is er na het toernooi weer de mogelijkheid om mee te eten in de kantine van de sporthal. De kosten voor het buffet bedragen € 15,– per persoon (excl. drankjes).

Met vriendelijke groeten,

De toernooicommissie
Badmintonclub Holten
Flits Wierden Nieuwjaarstoernooi 2020
jan 4 – jan 5 hele dag

Beste verenigingen,

Graag willen we jullie op de hoogte stellen dat het Nieuwjaarstoernooi voor de senioren op 5 januari al gesloten is. Echter zijn er nog enkele onderdelen waar nog plek is. Er is nog ruimte voor een dame die in GD6 wil spelen en daarnaast ook nog in de VE6 kan spelen, een heer die in de HD9 wil spelen en tot slot een dame die in de GD9 wil spelen.

Als spelers hiervoor geïnteresseerd zijn, neem dan contact met ons op via dit email-adres: toernooibcflits@gmail.com.

Overigens willen we jullie ook een reminder sturen dat er nog ingeschreven kan worden voor ons jeugdtoernooi op 4 januari! Er kan gespeeld worden in de categorieën U13, U15, U17 en opstap. De spelers kunnen twee verschillende onderdelen spelen, namelijk JE, JD, ME en MD. Er kan ingeschreven worden tot zaterdag 23 november, indien het toernooi niet eerder vol is.

Inschrijven voor het jeugdtoernooi kan via deze link: https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament?id=71FDE06D-EC2F-414A-92A9-CDB24ABA5B6C

Het belooft twee gezellige toernooidagen te worden! Dus hopelijk zien we veel spelers van deze verenigingen terug dat weekend!

Met vriendelijke groet,
Nadia Sproates
Toernooicommissie BC Flits

feb
zo
Kantjils Open Recreanten Toernooi – Wageningen
feb 2 @ 10:00 – 17:00

Beste Badmintonners

Op zondag 2 februari 2020 organiseert BC de Kantjils alweer voor de 13de keer het gezellige
team badminton toernooi KORT 2020 (Kantjils Open Recreanten Toernooi) in Wageningen.

“Sporthal de Vlinder”
10:00 tot 17:00
Maximaal 32 teams

Het super gezellige toernooi waar u de hele dag speelt.

Voor informatie en inschrijving kijkt u op www.kantjils.nl

Met vriendelijke groet
BC de Kantjils
Alfred van der Meijde

feb
33e Hoorn Open
feb 22 – feb 23 hele dag
Ook dit jaar organiseert HBV alweer voor de 33e keer het Hoorn Open toernooi.
Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer een categorie 8. Vorig jaar nog niet heel veel deelnemers, hopelijk dit jaar meer.
Alle dubbels en mixen zullen in poules gespeeld worden. Singles in afval.
Voor inschrijven zie de link hieronder:
Met vriendelijke groet,
Nils van Hoegee,
Toernooicommissie HBV

Kijk voor een compleet overzicht van toernooien op https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournaments en klik op “Uitgebreid zoeken”.

Als je aan een toernooi wil meedoen, kan je jezelf inschrijven via www.toernooi.nl. BC Orion speelt daar verder geen rol bij. Je vindt hier een handleiding hoe het inschrijven via www.toernooi.nl werkt. Deze handleiding is geschreven voor het jeugdtoernooi 2016, maar de werkwijze voor andere toernooien is gelijk, alleen kies je dan uiteraard een ander toernooi.