Toernooien

Leden van BC Orion kunnen deelnemen aan toernooien, die door BC Orion of een andere badmintonvereniging worden georganiseerd.

Orion toernooien

15e ORIONTOERNOOI – zondag 7 april 2019

6e ORION JEUGDTOERNOOI – zaterdag 25 mei 2019

Aankomende toernooien

feb
zo
Kantjils Open Recreanten Toernooi – Wageningen
feb 2 @ 10:00 – 17:00
Beste Badmintonners Op zondag 2 februari 2020 organiseert BC de Kantjils alweer voor de 13de keer het gezellige team badminton toernooi KORT 2020 (Kantjils Open Recreanten Toernooi) in Wageningen. “Sporthal de Vlinder” 10:00 tot 17:00 Maximaal 32 teams Het super gezellige toernooi waar u de hele dag speelt. Voor informatie en inschrijving kijkt u op www.kantjils.nl Met vriendelijke groet BC de Kantjils Alfred van der Meijde
feb
33e Hoorn Open
feb 22 – feb 23 hele dag
Ook dit jaar organiseert HBV alweer voor de 33e keer het Hoorn Open toernooi.
Net als vorig jaar hebben we dit jaar weer een categorie 8. Vorig jaar nog niet heel veel deelnemers, hopelijk dit jaar meer.
Alle dubbels en mixen zullen in poules gespeeld worden. Singles in afval.
Voor inschrijven zie de link hieronder:
Met vriendelijke groet,
Nils van Hoegee,
Toernooicommissie HBV
zo
HBV Open Jeugdtoernooi 2020 (Hoorn)
mrt 1 hele dag
Jullie zijn waarschijnlijk gewend dat in het najaar het open jeugd toernooi plaatsvind en in het voorjaar het Junior Master toernooi. Helaas lopen beiden toernooien niet zo goed, waardoor we besloten hebben om er 1 Open jeugd toernooi van te maken en wel op 1 dag. Vooral dus voor de jeugd in de jeugdcompetitie.
Voor alle informatie en om je in te schrijven, kijk op:

Voor alle categorieën van U9 tot en met U17.
Locatie: Sporthal Nieuwe Steen, Nieuwe Steen 11, 1625 HV Hoorn
Het toernooi start om 9:00 en zal tot ongeveer 18:00 duren.

DOE MEE MET DIT GEZELLIGE TOERNOOI!!

Orbiton toernooi – Voorburg
mrt 7 hele dag
De inschrijving voor het Orbiton toernooi op zaterdag 7 Maart is geopend en zal sluiten op 1 maart. Het toernooi zal plaats vinden in Sporthal Essensteijn in Voorburg.
Inschrijven kan voor maximaal twee onderdelen (singel en dubbel) of dubbel en mix of singel en mix. Wij zullen dit jaar gebruik gaan maken van het zwitersladder systeem! dus dit betekend: gegarandeerd Partijen!
Inschrijven via de volgende link: https://www.orbiton.nl/inschrijving-orbiton-open/
Kamphaltoernooi – Wezep
mrt 21 hele dag

Het altijd zo gezellige Kamphaltoernooi organiseren wij voor de 34e keer , en wel op zaterdag 21 maart 2020 te Wezep. Men kan hiervoor al inschrijven.

Je kunt je opgeven voor: Categorie 2, 5, 7
Daarbij gaan we de MD , VD en GD in poule of poule-afvalsysteem spelen.
Men kan voor max. 3 onderdelen inschrijven, men kan ook hetzelfde onderdeel in 2 verschillende categorieën inschrijven.

Verdere informatie over het 34e Kamphaltoernooi:

jun
Erasmus Open toernooi – Rotterdam
jun 6 hele dag
Ter ere van het VIIe lustrum organiseert Badmintonvereniging Erasmus dit jaar voor het eerst het Erasmus Open toernooi!
Het toernooi zal plaatsvinden op 6 juni 2020 van 09:00 tot 22:00 in de sporthal van de Erasmus Universiteit (Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA Rotterdam).  Wij hebben 14 banen tot onze beschikking.
Wij nodigen jullie dan ook van harte uit om deel te nemen aan het toernooi en samen met ons het 35-jarig bestaan van onze vereniging te vieren.
Hieronder volgt wat beknopte informatie over het toernooi:
– Categoriëen 36 en 8
– Poule-afval systeem
– Indonesische diner opties
– Cash prijzengeld
– €9/€17 inschrijfkosten voor respectievelijk 1 en 2 onderdelen
Via toernooi.nl is mogelijk om je in te schrijven als ook het volledige reglement te bekijken, en een uitgebreidere beschrijving met praktische informatie (parkeren, routebeschrijving) is binnenkort te vinden op onze website.
Mocht je vragen hebben, mail deze dan aan erasmusopen@bverasmus.nl. Ook kun je onze Facebook pagina volgen voor updates.
We hopen jullie in juni te zien!
Met vriendelijke groet,
De Erasmus Open toernooicommissie

Kijk voor een compleet overzicht van toernooien op https://badmintonnederland.toernooi.nl/tournaments en klik op “Uitgebreid zoeken”.

Als je aan een toernooi wil meedoen, kan je jezelf inschrijven via www.toernooi.nl. BC Orion speelt daar verder geen rol bij. Je vindt hier een handleiding hoe het inschrijven via www.toernooi.nl werkt. Deze handleiding is geschreven voor het jeugdtoernooi 2016, maar de werkwijze voor andere toernooien is gelijk, alleen kies je dan uiteraard een ander toernooi.